ctpah's FotoPage

By: ctpah tertipu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Jul-2009 09:17 Email | Share | | Bookmark
Majlis Aku..

 
 
 
View all 44 photos...
setelah sekian lamenye..baru le aku dpt nak load kan gambo aku kat sini..tu pun dah dkt sbln dah pun majlis nye..tu pun di sbb kan ramai nau yg menanya..hehehe..bkn tak nak load..naik keje jer dah bertimbun yg menanti..tapi ni pun gambo ehsan dr kengkwn opis aku..thanz utk lili ngan geng pisang!!heheh..aku nak ucapkan bebyk mekasih le kat kengkwn yg sudi dtg majlis aku ari tu..walopun mcm kelamkabut sket..tak dpt nak borak² ngan korang pun..sib baik de gambo² ni semo..dpt le aku nengok balik muke korang² semo..ehhehe.. untuk dla..pai..pau..cros(tak sangka ko dtg..)..ilham(ko ngan laki ko mmg best la..smpai gak umah aku... )..herda,zai..hazril...syam(ni lagik aku tak sangka..smpai gak ko...)..wan..pami..ayong..timah..maliah..ayu..faridah..bee(my PA..ko mmg superb beb!! nanti kwen ko aku dok 3ari 3mlm ekk..heheh)..ronnie(thanz beb..)..tengku@AB(walupon ko mai lmbat tapi mmg tak sangka ko dtg...)..3!n@(walopun kite tak pnah jmpe ko dtg gak..ko mmg best!!) and lasty utk geng² opis aku..lelagi 'geng pisang' korang mmg haruk arr..hehehe..walopun 'jam' tak smpat berbunyi..ehhehehe...untuk semo kengkwn kesayangan aku...KORANG MMG MAVELES ARR!!!


Wednesday, 3-Jun-2009 00:17 Email | Share | | Bookmark
Walimatulurus...

 
 
Salam kepada kengkwn ku sekelian...untuk sekelian kalinye..slama ni aku dok load kad jmputan org..so la ni aku nak menjemput kengkwn ku sekelian ke majlis WALIMATULURUS aku sendiri pada 13 JUN 2009 hari SABTU di kampung halaman ku..di GEMAS la..so jemputlah dtg semua yee...


Monday, 18-May-2009 04:33 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru Iqbal & Noor (16/05/2009)

 
 
 
View all 7 photos...
Selamat Pengantin Baru, Moga Kekal Hingga Ke Akhir Hayat untuk Iqbal ngan wife...sabtu ari tu aku balik kg...kebetulan plan..de kenduri dak Iqbal ni...mewakilkan mak ngan diri aku sendiri...aku pun pi le..slalu pi ngan dak Bee..bdk bertuah tu de kenduri lain le plak kat Kajang...sedara mara pe ntah...lebih kurang le munyik nye...so dengan gonjeng nye aku angkut anak buah aku pi...hehehe..dah le 1st time pi umah Iqbal ni..aku bkn reti..kad tak bawak le plak...sib baik le kat tmn tu umah die jerk kenduri (aku rase le sbb tak de nampak pun..ke aku yg tak tau..hehehe)...smpai sane mmg ngam Iqbal tgh sanding...on da way nak pi mkn aku jmpe Timah plak..perghh..lega de geng...kalo tak lepas mkn mmg aku pulun blk jerk..ehhehe..dok borak² smbil mkn..Linda plak dtg...sib baik die cam lagik muke aku..mmg lame gile arrr tak jmpe...bebdk kelas Iqbal yg lain kate nye smpai ptg...takdan le plak aku nak nunggu smpai ptg..lepas amek gambo lebih kurang...kite org pun blah...tapi pape pun..mmg best arr jmpe Linda...Linda!!nanti jgn lupe kasi diskaun kat aku ekk..ehhehe...Timah!! ko g dulu...kalo best aku folo..ehehehhe..(part tu kite org jerk tau..heheh )


Friday, 8-May-2009 05:38 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru Ayu & Naza (02/05/2009)

 
 
 
View all 36 photos...
Selamat Pengantin Baru untuk Ayu & Naza...ari tu dah post kad...so skang ni aku postkan plak gambo di hari kejadian...cewahhh...heheh..majlis Ayu dah selamat pun berlangsung..very da ijo...sweet jerk..majlis tu kire majlis sehari le..bkn pe..ye le slalu de yg nikah lain langsung nye lain..utk majlis Ayu die wat skali jerk..tul gak..senang...pagi tu nikah dlm kul spoloh la..aku dtg lambat sket...Bee la ni..lambat amek aku..cet!!baru bangun tido...heheh..sib baik dan lagik majlis nikah lom jln lagik..nikah kat umah..lepas tu sanding dlm kul1 lebih...geng² kecempreng...tetap menghadiri kan diri...Ronnie pun leh smpai tu dr KL..wa salute lu la...nanti 13hb Jun jgn lupe dtg gak ekk kat Gemas...heheh..


Tuesday, 14-Apr-2009 03:11 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Ayu & Naza

 
 
 
View all 9 photos...
edisi..kawen...kawen...heheh..dah mcm iklan kat radio plak..actually musim kwen..kawen ni dah lame start dah...dr awal thn lagik..cume time tu pale aku mengong² sket..so tak dan nak upload mana² kad jmputan yg aku dpt..dan aku pun mmg tak dpt pi kenduri die org...ya ampun kengkwn ku..bkn aku tak mau pi majlis korang..i'allah anak² korang kwen nanti jgn lupe jmput aku i'allah aku dtg...heheh..tapi yg utk kwn aku yg sorg ni..disbbkan satu kg ngan aku...kompem dan wajib aku pi..sbb kang kalo tak die bom umah aku..ehheh..so ni jemputan majlis kwen Nur Ayu..utk kengkwn SMKTAR 4 sure le kenai bdk ni..kalo de yg kate tak kenai tu mmg saje jerk kan Yu..aku tak tau le korang dah dpt ke blom..so mane yg dah dpt jmputan die ok..mane yg dok tunggu lagik..leh nengok dulu kat sini..hhehe..kire aku ni jadik wakil le menjemput memana kengkwn yg de rajin dok nengok fotopages aku ni..bole kan Yu???pndai² jerk aku...hehehe..so pe lagik kengkwn..jom pi kenduri umah Ayu..rasenye last jmpe korang pun mase kenduri Nora..die pun dah nak de baby dah..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net